12-02-07

weekend weer voorbij

Het weekend is helaas weer voorbij. Een hele week uitkijken naar die twee vrije dagen en voor je t weet is het weer maandag. Gelukkig is maandag ook alweer voorbij. Soms denk ik dat ik mijn leven af tel naar het weekend. Dat heeft dan als belangrijkste reden dat ik kan uitgaan in het weekend. Met vriendinnen eerst wat gaan eten of drinken, witte wijn, martini baby,... name it en dan naar t danscafé waar we haast ieder weekend naartoe gaan. Iedere keer hetzelfde stramien, maar afgelopen weekend was er helaas niet zoveel volk. Zal wel met het aankomende karnavalsweekend (jippie) te maken hebben. Mensen besparen dan op voorhand, ik kan het me niet voorstellen, besparen op uitgaan, op plezier maken, maar voor een vrijgezel van 27 is dat dan ook belangrijk dat uitgaan. Uitgaan, dansen, drinken, ons amuseren, lachen,... in een roes thuis komen en dan weer beseffen dat het eigenlijk altijd hetzelfde is: dezelfde muziek, dezelfde mannen met dezelfde zatte praatjes,... zucht en dan thuis komen en alleen in bed ploffen. Soms denk ik dat ik er te oud voor wordt voor al dat op stap gaan. En toch, wie weet wie ik leer kennen, wie weet wie ik tegen kom en zolang als ik niemand leer kennen, dans ik verder de nacht in...

20:42 Gepost door amber in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

nog lang niet... Je bent 27 en je vraagt je af of je te oud geworden bent voor al dat op stap gaan. Retorische vraag mag ik hopen ?

Happy carnavalling,... nog 5 keer slapen.

Bart.

Gepost door: Bart | 14-02-07

Stappen op n gegeven moment wordt je het inderdaad beu... misschien eens denken aan andere leuke dingen om met je vriendinnen te doen? (film, praatcafe, uitstapjes, ...) Of heb je echt de bedoeling om mensen te leren kennen?

Gepost door: Stefanie | 14-02-07

De commentaren zijn gesloten.