04-04-07

in de nacht

Midden in de nacht. Wakker worden in een leeg bed. In een stil huis. En denken aan jou. Dat je nu naast haar ligt. Dat je naast mij zou moeten liggen. Zou moeten want had ik het toen maar geweten. Had ik maar geweten dat jij misschien mijn ware was. Had ik maar... Maar ik wist het toen niet. Nu wel en nu is het te laat. Nu heb jij je eigen leven. Een leven samen. En ik ben alleen. Ik zou niet moeten zeuren. Ik zou beter moeten weten. Maar soms is het toch tegen beter weten in. Ik mis je en had ik maar. Het brengt me niet ver. Helemaal nergens brengt het me. Alleen in de nacht en ik mis je zo. Spijt heb ik. Spijt dat ik het toen niet wist. Wist wat ik nu weet. Dat jij misschien wel mijn ware was.

10:08 Gepost door amber in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

geloof je echt in 'dè ware'? Dat er maar 1 persoon bestaat waarmee je gelukkig kan zijn? Ik vraag het me al een eeuwigheid af...
Je hebt die ene persoon niet nodig om je leven te maken. Het is aangenamer, dat wel, maar niet zo levensnoodzakelijk nodig. Je bènt, ook zonder die persoon. Not just a girl, maar JIJ!

Gepost door: Maai | 30-04-07

Ik val steeds voor de verkeerde. Word zelden verliefd maar zoek naar iemand die me het 'boem-patat'-gevoel geeft. Komt bijna nooit voor en ik kom er ook telkens slecht mee aan. En ik doe er dan vervolgens weer véél te lang over eer ik iemand uit mijn hart (geheugen) kan bannen. Om dan weer eens heel lang te wachten eer ik weer iemand toelaat in mijn leven. En dan begint het weer van voor af aan. Zucht!

Gepost door: amber | 28-05-07

De commentaren zijn gesloten.