14-05-07

Zo ver weg van mij

Vond het fijn dat ik je gisteren nog eens hoorde, al lijkt het iedere keer dat je weer een beetje verder van me verwijderd bent. Gek dat we allebei zo veranderd zijn en het niet meer is zoals vroeger, denk er nog wel vaak aan, aan hoe het was…, mooie tijd en ik zal het nooit vergeten. Ik heb veel van u gehouden, denk niet dat ik nog zoveel van iemand kan houden. En dat houden van zal ook nooit weg gaan. Maar houden van was blijkbaar niet genoeg. Ik hou nog van je dat weet ik want anders zou ik niet zoveel aan je denken, je niet zoveel missen, dan deed het niet zoveel pijn. En toch was het niet genoeg. Gek. Onverklaarbaar die liefde. Zou zoveel willen zeggen maar ik zeg beter niks want soms zegt stilte meer dan duizend woorden. Ik voel nog veel voor jou, zoveel dat het pijn doet. En toch is het niet genoeg. Hoop dat ik je nog eens zie, zo af en toe of je nog eens hoor. Hoop dat het goed gaat met je, maar ik denk het wel. Dan is het goed, daar probeer ik wel mee te leven. Uiteindelijk went alles. Dat zeggen ze toch, dus ik zal het maar geloven.

15:05 Gepost door amber in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: verloren liefde denk aan jou |  Facebook |

Commentaren

Hallo, Ik ben hier toevallig terecht gekomen omdat ik aan het googlen was op het jaar 1979... In dat jaar zijn er veel toffe mensen geboren ;-)
Toffe blog hoor... hier kom ik zeker nog eens piepen.
groetjes,
Kevin

Gepost door: Kevin | 15-05-07

pakkend! Hey,

Kom eigenlijk toevallig op je blog terrecht.
Pakkend! Ik heb je tekstjes doorgelezen en ik begrijp perfect hoe jij je voelde. Ik maak dat dus nu mee en kan je tekstjes zo op mezelf toepassen! van de eerste tot de laatste letter...
Ik heb bij het lezen enkele tranen moeten wegpinken en kreeg een krop in mijn keel.

Mooi geschreven!

groetjes,

Philippe

Gepost door: Philippe | 29-11-07

De commentaren zijn gesloten.