01-06-07

Teleurgesteld

Ben de laatste weken nogal teleurgesteld in een aantal mensen. Het gaat dan vooral om de zogenaamde uitgaansvriendinnen waar ik meestal mee uit ga. Ofwel laten ze niks van zich horen en als ik hen erop aanspreek is het 'ja maar ik hoor u toch ook niet' of één of ander flauw excuus. Ofwel MOETEN we uitgaan wanneer het hen uit komt. En dan moeten we gaan op het uur dat zij kunnen, in de zaak en de stad die zij willen om de man die zij willen ontmoeten tegen te komen. En als het hun niet zint, zijn ze naar huis (met of zonder bewuste man). Ziedaar ik kom dus regelmatig aan dat ik midden in de nacht alleen op café ben omdat ze ervandoor zijn (moe, pijnlijke voeten, man,...). Of afbellen op het laatste moment zodat je dan een ganse zaterdagavond alleen zit (fijn hoor!). En nu vanavond hebben we afgesproken om op t gemak spaghetti te eten bij 1 van de uitgaansvriendinnen haar thuis. Krijg ik al de hele namiddag smsen 'wat doe je aan' en van die flauwiteiten. Ik dus terug gestuurd alleen spaghetti voor mij en dan vroeg mijn bed in. Hoezo zijn ze weer lastig. Pffffttt! Ik ga weer een gezellige avond tegemoet.Mag ik zelf nog even kiezen wat ik op een vrije avond doe???

17:48 Gepost door amber in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Snif... ...zo herkenbaar...
groetjes,
Kevin

Gepost door: Kevin | 05-06-07

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog!
Het is niet omdat het 'vriendinnen' zijn dat je ze in hun doen en laten moet volgen... Ik ken dat... altijd hetzelfde... doe waar je je goed bij voelt.
Probeer een onderscheid te maken tussen vriendinnen en kennissen... zo raak je meteen al een stuk verder... bepaal zelf ook eens waar je naartoe wil gaan, en wanneer, ga niet steeds akkoord met hun ideëen...
Fijne dag nog!

Gepost door: so far, so close | 19-06-07

'k herken dat ook zo duidelijk....
Voel me net zoals jij.
Grtjs Jestro

Gepost door: Jestro | 25-06-07

De commentaren zijn gesloten.