17-07-07

Er zijn 237 redenen om seks te hebben

Van verveling tot promotie
Uit een Amerikaans onderzoek blijkt dat mensen om heel uiteenlopende redenen seks hebben: om warm te blijven (met deze temperaturen?), om calorieën te verbranden (zucht) of om zich dichter bij God te voelen (ahum?). De verveling verdrijven kwam ook op het lijstje voor, net als ‘om sneller in slaap te vallen’ of om te ontstressen. En dan is er ook nog wraak, om de ander goed te doen voelen of om promotie te krijgen.

Fysiek vs emotioneel
Weer wordt een cliché bevestigd: mannen en vrouwen denken erg anders over seks. Voor mannen is het iets fysiek, voor vrouwen iets emotioneel en dat zag je ook aan de opgegeven redenen om seks te hebben. Vrouwen zeggen eerder iets als ‘omdat ik verliefd ben’, voor mannen klinkt het ‘omdat ik dan een extra bedpartner heb gehad’.

'Normaal'
De meeste mensen geven de de meest voor de hand liggende redenen aan: aantrekking, plezier, affectie, liefde, romantiek, emotionele binding, opwinding, de ander willen plezieren, avontuur, omdat het spannend is of omdat de mogelijkheid er is.

Me
Voor mij is het inderdaad ook iets waar gevoelens bij komen kijken want voor iedere ex-partner had ik gevoelens en was ik er (soms stiekem)toch wel verliefd op maar voor mij zou het voor het moment gewoon zijn omdat ik nog eens GOESTING heb!!! Die zomerkriebels toch!

Commentaren

nog een just a girl! ik merk juist dat er nog een just a girl is.
Ik zal je een beetje opvolgen!
Nice to meet you!

Gepost door: just a girl | 17-07-07

ik omdat de zon schijnt...hihi grts...

Gepost door: bartje | 18-07-07

Pervert. Amerikanen gieten alles in cijfers en vormpjes, om eer beter een slaatje te kunnen uit slaan, maar het komt niet bij hen op te denken dat men iets doet omdat men er gewoon zin in heeft, zonder bijgedachten. Sex moet zijn zoals het leven: zinloos maar leuk.
Amuseer je.
Guy

Gepost door: Guillaume de Montségur | 06-08-07

1 reden maar er is maar één reden, al de rest is om het op zijn amerikaans te zeggen: "bull shit". niet dat ik ervaring heb, maar het word gedaan omdat het een oerinstinct is voor de voortplanting te garanderen.

Gepost door: watje | 11-08-07

De commentaren zijn gesloten.