17-12-07

Druk druk druk...

Ik loop mezelf weer voorbij de laatste weken. Druk op het werk, bijna niet te doen. Het eindejaar is in zicht, de dagen van rust. Zullen de kerstdagen mij rust brengen? Ik hoop het. Samen zijn met familie, we maken er al zo weinig tijd voor, nog eens kunnen bij praten met die ene tante die ik al zo weinig zien. Nog eens lachen om de mopjes van mijn nonkel. Nog eens verwonderd zijn hoe snel alles al gaat, hoe er weer een jaartje voorbij is... Nog eens mijmerend terug kijken naar wat het afgelopen jaar bracht. De balans opmaken en goede voornemens maken voor het komende jaar.

Op professioneel vlak ziet het er voorlopig zeer goed uit. Ik kan me ontplooien, krijg de kansen waar ik zo hard voor gevochten heb, waar ik zo naar gestreefd heb. De nodige stress zal het mij ook wel bezorgen, maar daar probeer ik nog niet aan te denken, we nemen het wel hoe het komt. Het voornemen om beter te sparen is alvast gemaakt, nu de uitvoering ervan nog in de praktijk brengen!

Op privévlak word ik deze dagen weer extra geconfronteerd met het alleen zijn, met hoe mooi het toch kan zijn om met je liefje samen kerst te vieren. Ik probeer te relativeren, vooruit te kijken en te berusten in de gedachte dat alles uiteindelijk wel goed zal komen. Maar toch blijft de onrust, het verlangen naar liefde en warmte bestaan. Mijmerend denk ik (teveel!) terug aan mooie warmere tijden, waarin als vrijgezel door het leven gaan een ver van mijn bed show was.

Beste lezertjes en lieve mensen, ik wens jullie een fijne kerst toe een spetterend eindejaar en alle mooie liefdevolle momenten die je jezelf maar kan wensen. En vooral: besteed tijd aan de mensen en de wensen die het waard zijn om in vervulling te komen.

17:28 Gepost door amber in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: kerst eindejaar wensen |  Facebook |

Commentaren

Dat... is mooi gezegd Amber. Ik begrijp je maar al te goed meid, met het verlangend terugblikken naar de tijd "met twee"... Maar je voegt er al onmiddellijk aan toe dat je positief blijft. Dat moeten we immers doen he meid! Nieuwsgierig blijven naar wat komen zal. En ondertussen kan je je energie kwijt in je job, perfect! Het komt idd wel allemaal goed hoor, zowel voor jou als voor mij ;o)

Gepost door: Lentesneeuw | 17-12-07

Dat vind ik heel mooi gezegd. Voor jou alvast ook een heel prettig nieuwjaar gewenst !!!
Knuffel

Gepost door: oortje | 20-12-07

De commentaren zijn gesloten.