01-02-08

Eens wat anders

Een hele tekst getypt en dan alles weg. Gewoon even mijn verveling wegschrijven. Ben dat gedoe rond Valentijn allemaal zo beu en het zal er niet op beteren. Een fijn weekendje weg, bla bla, elkaar verwennen, bla bla, kaartjes sturen, etentjes bij candle light, verwennertijtjes, verrassingen, bla bla. Rode rozen (zeer diepe zucht nu).

Heb hier wat veranderingen aangebracht, een paar nieuwe prentjes, een andere achtergrond. Was het vorige weer allemaal zo beu. Kwestie van een frisse wind... remember. In ieder geval, i hope.... YOU LIKE?

En speciaal voor de trouwe lezertjes en de toevallige passanten, een bedankje voor de lieve mooie reacties die jullie hier vaak achter laten, ik geniet daar echt van!

t151474993_66923_3


Wens jullie een heel fijn weekend met mooie liefdevolle momenten en hopelijk voor mezelf en voor u ook natuurlijk, een fijne ontmoeting met toffe mensen of wie weet loop ik nog eens wat lekkers tegen het lijf. Wie weet, goh droom droom.

Commentaren

Mooie nieuwe look van je blogje hoor! Proficiat, ik vind hem alvast zeer leuk!
Valentijn... tja... commerce hé! Ik vind dat je elke dag moet tonen dat je iemand graag ziet, daar zijn heus geen pakskes voor nodig!

Wens je een leuk weekend!
lieve groetjes,

Gepost door: M&M | 01-02-08

knap springt meteen in het oog,aangenaam om hier te vertoeven...ah valentijn...het is zoals M&M zegt:je moet dat spontaan tonen (iedere dag is echter wat te veel van het goede).Ik heb GEEN plannen,romantiek moet spontaan komen.

Gepost door: peggy | 01-02-08

Leuke warme kleuren, je hebt het gezellig gemaakt!
Tja , "valentijn" voor de ene is't kassa kassa, terwijl het voor de romantische zielen onder ons een periode is waar we het dikwijls moelijk mee hebben. Niet te veel op peisen dit week-end
groeten

Gepost door: groenman | 01-02-08

Leuke warme kleuren, je hebt het gezellig gemaakt!
Tja , "valentijn" voor de ene is't kassa kassa, terwijl het voor de romantische zielen onder ons een periode is waar we het dikwijls moelijk mee hebben. Niet te veel op peisen dit week-end
groeten

Gepost door: groenman | 01-02-08

help geen verboden woorden hé... valentijn is er één van :-S

Gepost door: Cijferkes | 02-02-08

Het is hier best wel gezellig vertoeven. Anders zou ik hier ook niet zo vaak langskomen. Je nieuwe blogje straalt dat ook uit! Zeker de moeite om telkens weer langs te komen.

Gepost door: Einstein Brain | 02-02-08

Me likes!!
Go for it and keep those hopeful thoughts ALIVE
:o)
ps: zeer graag gedaan

Gepost door: Lentesneeuw | 02-02-08

nice good work girl!

vurig rood!? moest ik niet beter weten ik zou gaan denken dat je in een valentijns mood was.

Gepost door: elena | 03-02-08

tip je kon het al lezen, maar misschien kan je met valentijn ook gaan speeddaten... volgens mij lekker lachen en nieuwe mensen leren kennen...
en like the new look!
liefs

Gepost door: Noa | 03-02-08

valentijn? wa is datte?

Gepost door: watje | 04-02-08

De commentaren zijn gesloten.