11-02-08

Hoe was het weekend

Dit weekend kwam de lente al even piepen en het was te merken want iedereen leek uit zijn winterslaap gekomen. Vrijdag ben ik gaan uit eten met een vriendin, was heel gezellig, overal hing het Valentijnsmenu en hartjes voor de komende commerciële feestdag. Grrr Valentijn.  Vroeger was dat wel romantisch en lekker kitsch met mijn toenmalig vriendje. Kettinkjes krijgen met hartjes aan, goh wat word ik oud!

Zaterdag was dan kapperdag, zalig om u te laten verwennen en uw haar eens op een deftige manier geföhnd te zien, mij lukt het gewoonweg niet want je moet daar een vaste hand en een hoop geduld voor hebben, met gevolg dat mijn haar vandaag weer helemaal niet lijkt alsof het zaterdag van kappershanden heeft kunnen genieten. Weerbarstig haar zegt u? Sinds mijn vorige kapper een zeer slechte dag had toen ze mijn haar onder handen nam ben ik het met de allergrootste moeite van de wereld weer aan het laten groeien hetgeen onnoemelijk lang lijkt te duren.

Zaterdagnamiddag gaan winkelen, op zoek naar een sportoutfit en ook eens een sportbh gepast. Mijn god wat zijn dat gedrochten, ik leek op te hangen in een akelig tentzeil, vooral niet sexy en ik voelde mij er echt niet goed in, borsten tegen mijn lijf gedrukt, ahhhrrr. Geen sportbh dus en ook geen sportkleren gevonden aangezien mijn kont mega leek in iedere broek die ik aantrok. Hoe wil men dan dat een mens meer gaat sporten als hij/ZIJ niet eens deftige kleren vindt om zich in te vertonen? Wel natuurlijk al zomerschoenen gezien maar ze wijselijk niet gepast want dat is toch wel erg vroeg om nu al open schoenen te kopen. Wellicht verdwijnen ze niet uit mijn gedachten en koop ik ze toch in april.

Ook nog naar een appartement gaan kijken om eventueel later te kopen als ik veel geld gespaard heb, ooit… Wat is alles toch onnoemelijk duur en zeker als je het alleen moet afbetalen. Slik. Hetgeen ik zou willen kan ik nog lang niet betalen en iets kopen waarmee ik niet gelukkig zou zijn, dat zie ik ook niet zitten. En dan is er ook nog het dilemma klein huisje versus appartement. En dan nog één van mijn exen mijn zijn vriendin tegen komen, kijkend naar hetzelfde appartement, gezellig toch!? En zij kunnen het waarschijnlijk samen wel betalen. Balen!

Commentaren

Het was inderdaad een 'mooi' weekend! Iedereen kwam naar buiten, iedereen met een brede glimlach op zijn gezicht... Ik heb ervan genoten...
Wat je wens om een eigen stekje te hebben betreft... het is inderdaad niet gemakkelijk als je er alleen voor staat... maar ooit komt er misschien een dag dat jij en je partner ook samen naar een 'stulpje' kunnen gaan kijken...!
Wees gelukkig met hetgeen je hebt, en niet ongelukkig voor datgene dat je (nog) niet hebt!

Ik wens je een zonnige dag!
Lieve groetjes,

Gepost door: M&M | 11-02-08

Appartementje Goh, heeft het bovenstaande m'n verstand ook al meerdere malen laten draaien. Appartement vs huisje? Nieuwbouw vs uit de hand kopen? Blijf ik niet beter nog net iets langer thuis? In de stad of platteland? Dichtbij huidige levensplaats of mag het ook iets verder weg? Misschien eerst even huren om een beter idee te kunnen vormen wan wat ik wil? En uiteindelijk, uit financiële noodzaak, toch verplicht thuis blijven hangen. Tja, ooit lost het zichzelf wel op zeker!

Gepost door: Einstein Brain | 11-02-08

voorlopig droom ik van een huisje, de appartementen die ik graag zie zijn nieuwbouw en kosten handenvol geld (wat zeg ik zakken vol geld)en ik denk in een huisje dat je meer rust en privacy hebt. ik wil ook graag buiten kunnen, dus of een terras of een tuintje is welkom. maar er is zoveel welkom... heb vaak gedacht dat ik naar een grote stad zou trekken, maar uiteindelijk denk ik dat ik in mijn eigen buurt blijf wonen, familie en vrienden in de buurt... ach, sparen sparen, dat is mijn lot! :-)

Gepost door: amber | 13-02-08

De commentaren zijn gesloten.