15-04-08

Kieskeurig?!

Ik heb mijn kop wel eens zot laten maken. Hij was getrouwd en ik zag hem iedere week in de zaak waar ik kwam. We hadden ooit eens gekust toen hij nog bij zijn ex was, net voor hij zijn vrouw heeft leren kennen. Het was boem patat op het eerste gezicht, datgene waar ik altijd naar verlangde, iemand die de grond onder mijn voeten weg kreeg door één enkele blik, door alleen maar die lach.

Waauuuw. Het gevoel dat hij me bezorgde heeft niemand me erna ooit nog kunnen bezorgen, dat verlangen, die passie. Maar hij had zijn toenmalige vriendin met mij bedrogen, al was het maar door een kus, maar toch vond ik dat maar niks. Ik wist op dat moment ook niet dat hij een vriendin had. Maar later wist ik wel dat hij een vrouw had. En wat niet mocht gebeurde toch. Ik was verliefd, zo verliefd. Maar het was verkeerd. Het contact werd verbroken, en soms, soms verlang ik nog naar hem, naar die verliefdheid. Maar het is beter zo denk ik dan, we zien elkaar ook niet meer.

Achteraf gezien vraag ik me af of het al die pijn waard was. Want pijn heeft het gedaan, in bed liggen, alleen, wetende dat hij bij zijn gezin was. Dat hij een leven had, een liefde in zijn leven. En dat ik alleen achter bleef, altijd maar alleen. De tijd draait door en stilaan wordt het een vage herinnering. Ik vraag me af of we elkaar nog ooit gaan tegen komen, vast wel, hoe zal ons leven dan zijn?

Eén ding heb ik geleerd, en dat is dat ik mijn kop niet meer zot laat maken. Ik ben voorzichtig geworden, misschien soms wel iets te voorzichtig. Maar ik ben op mijn hoede. Dit weekend kwam ter sprake of ik niet te kieskeurig ben, of ik niet beter wat losser wordt, wat meer zou genieten zonder nadenken. Maar weet je, ik denk wel na, en ook wel meer dan vroeger. Ik denk dat ik zulke dingen maar niet meer doe. Mijn kop laten zot maken door de verkeerde. Het doet teveel pijn en liever geen relatie dan zo één.

Onverbetelijk blijven zulke mannen toch bedriegen. En kiezen voor 'de ander' zullen ze toch nooit doen. Dus ik laat dit aan me voorbij gaan. Wil me wel open stellen als er eens een goeie mijn pad kruist, maar de vraag is natuurlijk wanneer dat zal zijn. En wees maar zeker dat ik kieskeurig zal zijn. Ik zal niet meer wenen voor iemand die mijn tranen niet waard is. Been there done that, never again...

Commentaren

pffff...zo mooi geschreven!

Gepost door: oortje | 15-04-08

Amai Straffe uitspraken! Tegenspreken doe ik niet, aanmoedigen evenmin, want the magic thing kan heel raar in mekaar zitten. Zeg nooit nooit is misschien nog het meest toepasbaar op dit gebied. En vanuit de mannelijke kant bekeken, zou'k nooit kunnen beginnen met een vrouw die in een relatie zit. Een directe afknapper.

Gepost door: Einstein Brain | 15-04-08

Tuurlijk moet je je hoofd niet laten zot maken door de eerste de beste of door iemand die je geen stabiliteit te bieden heeft... !
Je moet je goed kunnen voelen in een relatie en als dat niet kan... dan is het de ware niet hé!
Mensen die vreemdgaan, vaak zijn ze op zoek naar een beetje 'spanning', misschien een verlengde van hun relatie... aandacht... en niet naar een blijvende relatie..
Ik kan me voorstellen dat het voor jou zeer pijnlijk was...!
Ooit kom je jouw dekseltje wel tegen hoor, kieskeurig of niet... !
Maar je hebt gelijk...!

Lieve groetjes,

Gepost door: M&M | 16-04-08

ik denk dat het een ervaring is die je niet snel zal vergeten.Ik ben gelukkig nooit verliefd geworden op getrouwde mannen,wel heb ik een paar vreemdgaanders gehad als minnaars.Verliefd was ik er niet op,plezier heb ik er mee gehad.Toen stond ik niet stil bij de eventuele gevoelens van de echtgenote in kwestie,hopelijk kwam die het nooit te weten maar dan nog:ik had geen van die mannen zelf verleid en als single vrouw met needs zei ik geen nee tegen een avontuurtje.Nu echter zou ik de vrouw die mijn vent in haar bed neemt de ogen uitkrabben en de oogkassen volgieten met zoutzuur...niet logisch hé :-)

Gepost door: Peggy | 16-04-08

... Je hebt gelijk. Ik heb mijn kop ook al door een getrouwd exemplaar laten zot maken. En jij bent 'de enige' met wie hij dat doet. Nog nooit ever, jamais heeft hij eerder iets gevoeld voor een ander. Dikke zever en zeik natuurlijk, maar wel leuk voor eventjes mee te gaan op die wolk.

Gepost door: Mystic | 18-04-08

De commentaren zijn gesloten.