28-04-08

Knappe buurman

Een goede vriendin van mij heeft in haar straat een knappe buurman wonen. Jammer genoeg ben ik hem nooit tegen het lijf gelopen. Maar aangezien mijn knappe vriendin een hele knappe husband heeft en haar beschrijving van een knappe buurman voldeed aan mijn fantasie van een knappe buurman, hadden we een plannetje gesmeed om de knappe buurman te strikken. Ik zou, weliswaar zeer puberaal misschien (maar dat laat ik in het midden), een briefje onder de ruitenwisser van zijn auto steken, met de vraag of hij zin had om met mij (de mysterieuze vrouw dus) iets te gaan drinken.

Menig vrouw die ooit zo'n briefje zou vinden onder haar ruitenwisser, zou waarschijnlijk dezelfde mening hebben als de meeste vrouwen 'wie weet wat een creep dit geschreven heeft, daar reageer ik zeker niet op' en waarschijnlijk had ze haar ontembare nieuwsgierigheid toch laten wijken voor de angst om met een creep opgescheept te zitten. Wat mannen er van denken, laat ik in het midden want ik heb echt geen idee van hoe mannen denken (en ik wil er natuurlijk ook niet teveel over nadenken want ik kom het toch nooit te weten).

Gisteren al mijn moed bijeen geraapt en vriendin een bericht gestuurd dat ik het briefje met mijn gsm-nr gisterenavond ging deponeren. 's Avonds in de donkerte om de pakkans om op heterdaad betrapt te worden te verkleinen. U weet, ik ken schaamte genoeg en om al een briefje te gaan deponeren bij iemand die ik nog nooit gezien heb met de vraag of hij met mij iets wil gaan drinken, geloof mij, er zijn vele eenzame avonden en verhalen over knappe buurmannen aan voorafgegaan.

Vriendin stuurde terug: 'krijg net de schok van mijn leven, buurman komt net voorbij hand in hand met zijn vriendin??!!'. Geen idee waar vriendinnetje vandaan komt. Ook nog steeds geen idee wie knappe buurman is, maar het briefje ligt in de vuilnisbak. En weet je, ik vind het echt wel jammer, had toch wat gehoopt op een ontmoeting met de knappe buurman,... Zonde!

Commentaren

Spijtig dat de knappe buurman al bezet is... maar wie weet... je komt heus je eigen knappe kerel wel tegen hoor!

Lieve groetjes,

Gepost door: M&M | 28-04-08

Zonde, want onbewust heb je natuurlijk wel al een verwachtingspatroon opgebouwd. Volgende keer beter!
Groetjes

Gepost door: Breeg | 28-04-08

Verdomme toch! Ik vond dit een leuk 'plan' van jullie !

Gepost door: oortje | 28-04-08

Spijtig...

Maar wat vinden mannen nu van zo'n briefje onder hun ruitenwisser? Mannen??

Gepost door: saartje | 29-04-08

Voor zover ik mezelf man mag noemen met mijn 3 grassprieten borsthaar op mijn lijf... Me met 1 enkel briefje over de streep trekken, daar heb ik sterk m'n twijfels over. Bovendien zou er al de twijfel groeien dat er 1 of andere maat me eens bij de lurven wil nemen. Met deze gedachten in het achterhoofd zou ik bijgevolg niet reageren. Stel je bovendien voor dat die man (is idem voor de vrouw) al iemand anders in gedachten heeft. Dan gaat hij enkel dat beeld romantiseren en zal de andere werkelijkheid nog 'schokkender' zijn. My point of view. Alhoewel ik het stiekem wel leuk zou vinden natuurlijk, zo'n briefje.

Gepost door: Einstein Brain | 29-04-08

@saartje ik heb geen ruitenwisser, maar ik zou het wel intrigerend vinden :-) geen slecht idee vind ik.

Gepost door: fILLE | 29-04-08

@ Saartje Als ik zo'n briefje onder mijne ruitenwisser vind, spring ik gewoon een gat in de lucht en bel ik meteen! Niks nadenken en twijfelen en romantiseren, gewoon bellen en een leuke avond hebben!

Gepost door: Breeg | 29-04-08

tja ik vond het ook wel wat hebben zo een briefje onder de ruitenwisser, maar helaas is hij al bezet en is zo'n briefje nu overbodig geworden. bedankt voor jullie leuke reacties!

Gepost door: amber | 30-04-08

.... Schitterend gewoon :-)

Gepost door: Mystic | 30-04-08

hahaha dat was echt leuk om te lezen :-))

groetjes

Gepost door: maike | 30-04-08

Tis zo is iets anders he.
beke spijtig zou ik zo zeggen. K vraag me af wat ik zou denken als ik zo iets onder mijne wisser zou vinden. Nieuwsgierig dat zekers maar ook van yeah straks hebben ze mij hier is goe liggen.

Gepost door: kobe | 01-05-08

ikke @Amber : leuke post met toffe tegenreacties! :-)
@Saartje: ik zou het niet weten, als het anoniem is vooral. Als het briefje van een bepaalde persoon zou komen, (en haar naam staat ook op het briefje) zou het afhangen van wíé het komt...

Gepost door: Cijferkes | 02-05-08

Argh Verdekke! Ik vond het nochtans een mega idee!! Maar volgende keer... niet zoveel meer babbelen met vriendin en er gewoon voor gaan!
Lieve troostgroetjes...

Gepost door: Lentesneeuw | 06-05-08

De commentaren zijn gesloten.