14-08-08

Bijna zaterdag

Gisterenavond naar zijn schoonzusje gebeld, ze was zeer verbaasd te horen hoe hij tegen mij gedaan heeft, want het zou dan toch serieus zijn tussen die twee. Ik weet niet goed hoe ik me moet opstellen zaterdag. Langs de ene kant denk ik negeren, langs de andere kant denk ik confronteren als hij zo weer zal beginnen als zondag. Maar volgens welingelichte bron zullen ze zaterdag samen ten tonele verschijnen dus ik vermoed dat het tranen wegslikken zal worden en me trots en zeker opstellen. Trots en zeker doen alsof het me niks kan schelen, ik ben daar goed in naar het schijnt. Maar vanbinnen vreet het aan mij en knaagt de pijn. Maar ik denk dat hij in haar gezelschap wel anders zal doen, dat hij zich zal gedragen. Of hoe het weer allemaal een illusie zal blijken.

Heb in ieder geval geconstateerd dat ik niks heb om aan te doen. Gisteren mijn halve kleerkast gepast en niks voldoet. Dus dat wordt zaterdag in alle stress nog iets proberen te vinden. Of hoe kleren een middel zijn om mijn zelfvertrouwen op te krikken. Of hoe ik me goed probeer te voelen en er slank wil uitzien om mezelf toch niet te kunnen verwijten dat ik niet knap genoeg ben voor hem. Alsof ik het mezelf moet verwijten dat hij niet ziet hoe leuk ik ben. Venten, ik begrijp er niks van. Is het geflirt, is het meer, soms denk ik dat je bij mannen nooit naar een achterliggende reden voor hun gedrag moet zoeken. Ik zoek in ieder geval te veel achter alles. Dat denk ik toch, en zo draait de piekermolen weer op volle toeren. Maar ik krijg het beangstigende gevoel dat ik voor hem niet meer beteken dat 'just a friend'. En misschien moet ik me daar dan bij neer leggen, maar dan zal hij toch anders moeten doen tegen mij en me geen hoop meer mogen geven. Of ben ik te gevoelig voor zijn woorden? Vraag, vraag, maar geen antwoord.

Misschien is het voor hem een test om te kijken of hij me zou kunnen krijgen. Misschien is het voor mij pijnlijk te zien dat hij gelukkig kan zijn met een ander en heb ik bang dat ik mijn kans gemist heb. Misschien hebben we geen kansen, never was and never will be, en blijven we vrienden. Misschien weet ik zaterdag meer, ik heb er mijn twijfels over. In ieder geval kijk ik uit naar het lange weekend want het werk groeit me boven mijn hoofd en ik ben het hier allemaal beu voor het moment. Gelukkig zijn een aantal collega's op vakantie waardoor ik een tijdje van hun getetter verlost ben en kan ik op mijn gemak bloggen. Heb er nood aan om alles van me af te schrijven. Doet deugd hier terug te zijn.

Commentaren

Ben ook blij dat je terug bent, heb je schrijfsels gemist...
Alleen spijtig dat je nu wat in de put lijkt te zietten... Mannen, je krijgt er soms geen hoogte van! Mijn Vriend en ik zijn ook meer dan een jaar 'iets' en 'niets' geweest, vreselijk vond ik het... Hoop dat het op sowieso positief uitdraait voor jou, met of zonder hem...
En de perfecte outfit, dat is altijd een boost voor je zelfvertrouwen! ;-)

Gepost door: saartje | 14-08-08

Laat er alleszins je avond niet door verpesten! Trek de kleren aan waarin jij je het best voelt! Laat jezelf stralen en pieker niet! Laat komen wat moet komen maar ga er vol zelfvertrouwen naartoe... kop omhoog en borst vooruit!
Ik weet het, het klinkt aan deze kant allemaal heel simpel hé... ik weet dat het voor jou enorm moeilijk zal zijn maar toch... probeer het!

Lieve groetjes,

Gepost door: M&M | 14-08-08

Welcome back! Jaja, venten en hun gedrag. Je hoeft het mij niet te vertellen! Ik ben ei zo na gerecupereerd van iemand waar ik een ongelooflijke crush op had gedurende vele maanden. Geflirt over en weer en zelfs het fysieke was er even bij... maar toch... kreeg ik het "misschien"-antwoord. En op de lange duur kon ik dat niet meer aan. Heb ik er zelf een punt achter gezet, achter die "vriendschap". Om daarna helemaal niets meer te horen van zijn kant...
't Is die onzekerheid die weegt hé. Probeer die snel weg te werken, zodat de molen wat minder ronddraait. En zie, opeens kan daar iemand verschijnen die je wél waardeert, die wél bij jou wil zijn, die jou wél het einde vindt... iemand die je helemaal verdient.
Maar natuurlijk hoop ik voor jou dat hij zaterdag inziet wat voor een pareltje je bent!
Een begrijpende groet.

Gepost door: Lentesneeuw | 14-08-08

het is misschien gewaagd om hier als vent te reageren, maar ik moet wel.

Dames, weet één ding heel goed: die gevoelens die ik hier lees zijn niet uitsluitend dingen die alleen vrouwen of meisjes meemaken hé. Ik kan er anders ook wel een verhaaltje of 2 vertellen hoor ;) Meisjes kunnen even besluiteloos zijn :)

Er is maar één positief punt als hij morgen zijn al dan niet vriendin meebrengt, dan weet je tenminste écht waar je staat. Want dat aantrekken/afstoten, misschien wel, misschien niet... het is om knettergek van te worden.

groet,
Tom

Gepost door: Tom | 14-08-08

Sterkte (en volgens mij denkt hij er helemaal niet zo diep, in vier lagen, met honderd mogelijke combinaties van redenen, over na. tenminste, een gemiddelde jongeman zie ik dat niet doen - dat of ik ben een boerenhork, dat kan ook. dus. sterkte nogmaals)

Gepost door: Robtheblob | 14-08-08

bedenk even... hij is samen met iemand en hij flirt nog met een ander,dus hij is niet zo heel verliefd/oprecht?dat doet vele vragen rijzen,niet?
Hierbij sta ik Rob wat bij.
mar is hij de uitzondering op de regel;dan gun ik het je echt wel hoor!

Gepost door: Peggy | 15-08-08

je zei "Doet deugd hier terug te zijn."... het doet ook deugd om te zien dat je het van je af probeert te schrijven, het zal niet direct een oplossing bieden, maar het kan wel helpen hé!
lieve groet x

Gepost door: Cijferkes | 17-08-08

Alsof ik het mezelf moet verwijten dat hij niet ziet hoe leuk ik ben. Zéér herkenbaar! Vooral die zin onthouden!!

Gepost door: Life is a dance | 17-08-08

... Dus hoe is het geweest zaterdag? Was het goed, heb je je iets gerealiseerd. Heeft hij met je geflirt terwijl hij een vriendin heeft (niet onmiddellijk een goed toekomstperspectief) of niet.
Wat heb je nu uiteindelijk aangedaan?
Hou ons niet langer in spanning.

Gepost door: Miss Mystic | 19-08-08

De commentaren zijn gesloten.