29-09-08

Loslaten?

Wat is het moeilijk om iemand tijd te geven die nog niet weet of hij klaar is voor een relatie met jou. Ik stel me vele vragen of hij misschien niet wil zeggen wat ik niet wil horen. Tijd geven en afstand nemen zijn moeilijk als één van beide gevoelens heeft en de ander het niet weet. Zeker als je iemand heel erg graag ziet, als je ongeduldig bent, en weet dat je die persoon toch wel heel erg graag in je leven wil. Het is gissen of je erover zal praten, of je zal uitspreken wat je best niet doet omdat er tijd en geduld van je gevraagd wordt. Maar ondertussen knaagt het wel. Ik denk dat ik het beter probeer los te laten, al vreet het wel aan mij.

Praat erover is zo een simpele redenering, een simpel advies maar ik weet niet of het wel gepast is, of het geen wonden gaat open rijten en verwijten gaat kweken. Verwachtingen worden gecreëerd en niet ingelost. Ik mis hem, maar hij mij niet. Denk ik, vrees ik. En dan te bedenken dat ik enkele weken geleden nog zweefde op wolkjes. Het kan verkeren in het leven. Hij weet van mijn gevoelens maar hij gaat er niet dieper op in. Dus ik vrees dat ik zal moeten los laten en das moeilijk, omdat het zo goed voelde omdat ik weer verlangde, lief had en graag zag.

Commentaren

Tetoeme seg, ik hoor de laatste tijd zo veel gelijkaardige verhalen. Je zou een vriendin van mij kunnen zijn, die zit in exact hetzelfde schuitje. Wat is dat toch met de mensen tegenwoordig? Ergens voor kunnen gaan is blijkbaar moeilijk geworden. Veel sterkte! De tijd zal uitwijzen wat je moet doen.

Gepost door: Life is a dance | 29-09-08

Verschillend tempo, verschillende verwachtingen, "kan ik er voor gaan of niet", inderdaad een thema dat vaak terug komt. Het maakt de zaak heel moeilijk voor jou, want wat moet je daar nu mee... en jammer genoeg is er geen eenvoudige oplossing voorhanden...
Sterkte!

Gepost door: Breeg | 29-09-08

Ik zei het bij je vorige postje al... maar nu lijkt het er nog véél meer op: het lijkt echt alsof je mijn huidige situatie omschrijft. Ik begrijp hoe hatelijk het is meisje. Veel moed en een dikke knuffel!

Gepost door: Cijferkes | 29-09-08

De commentaren zijn gesloten.