02-10-08

Verliefd of vriendjes blijven?

Cava drinken tijdens de middagpauze is geen goed idee. Zeker als je nog een lange middag moet werken. Dus ik schrijf dit met een lichtelijk leeg gevoel in mijn hoofd en ik zie bijna sterrekes. Tong uitsteken Mijn hoofd neer leggen op de bureau en het licht uit doen zouden deugd doen. Helaas zou mijn baas dat minder appreciëren.

Als een goede vriend en ik uitgaan in het weekend dan worden we nogal plakkerig. Mekaar vastpakken, een kusje op de mond geven, dansen... Mensen vragen me wel eens of we geen goed koppel zouden vormen. Ik weet het zelf niet goed. Hoe weet je dat? En wat zijn de consequenties voor je vriendschap? We hebben zo een fijne vriendschap, we amuseren ons heel goed en ik kan mezelf bij hem zijn. We willen allebei een relatie, maar wel de juiste. Wie is de juiste? En wat is dan het verschil tussen vriendjes blijven of liefjes worden?

Het verschil is wellicht dat ik nog met HEM in mijn hoofd zit, dat ik HEM niks meer van me laat horen omdat hij tijd wil om na te denken, uit angst om hem te verstikken. Uit angst me te fel aan hem vast te klampen. Maar hoeveel tijd heeft hij dan nodig om uit te maken of hij verder wil gaan dan waar we beland waren? Ik mis hem, steeds meer en meer. En de dagen dat ik hem niet hoor, duren steeds langer en zijn pijnlijk.

Wat is dat toch met vriendjes blijven of verliefd zijn? Ik geloof dat ik sterrekes zie.

Het zal wel aan de cava liggen denk ik dan maar. Onbeslist

15:16 Gepost door amber in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) | Tags: verliefd, vriendjes, cava, sterrekes |  Facebook |

Commentaren

vriendjes en verliefd iedereen is verschillend,ik ben als nieuwbakker wederom single het mens met de vriendjes met privileges,fijn dat ze nog beschikbaar zijn en nog fijner dat ze terugkomen.Ik ken iemand die ik wel aanzie als relatiemateriaal maar die heeft nog zijn eigen spoken uit de kast te jagen.Met hem heb ik geen bootycalls en zal ik de grens niet overschrijden tot we er beide klaar voor zijn.
Dat plakvriendje van je:geniet er van,met volle teugen,voelt één van beiden iets meer en de andere niet,dan gata het brute pech zijn.Een relatie komt niet omdat jullie beiden willen een relatie beginnen,jullie moeten toch wel op zijn minst verliefd zijn.Been there,done that,still kicking him out...
Handel dus naar je gevoel en je zal je niet vergissen,er is een reden waarom je HEM nog niet vergeten bent trouwens...

Gepost door: Peggy | 04-10-08

Laat je voeren door je gevoelens, geniet ervan...wie weet wat volgt er? En anders heb je gewoon een leuke tijd, niet?

Gepost door: saartje | 05-10-08

.... En wat is hij aan het doen terwijl je hem ruimte geeft. Ik sta er erg sceptisch tegenover, zeker nu ik het zelf meegemaakt heb.
Leef je eigen leven.

Gepost door: Miss Mystic | 14-10-08

ja die ruimte wat doen mannen dan? uitgaan en ander vrouwen leren kennen zegt mijn verstand. en wij vrouwen maken onszelf gek met wachten. en ik weet, ik weet zo goed dat ik hem moet laten gaan, maar laat dat nu net niet zo makkelijk zijn als ik het hier neerschrijf :(

Gepost door: amber | 15-10-08

face it he's just not that into you!
Volg je hart, denk niet teveel na en geniet ;-)
je ziet wel...

Gepost door: Maai | 15-10-08

.... Ik heb je getagd (check mijn blog)
MM
x

Gepost door: Miss Mystic | 30-10-08

De commentaren zijn gesloten.