02-10-08

Verliefd of vriendjes blijven?

Cava drinken tijdens de middagpauze is geen goed idee. Zeker als je nog een lange middag moet werken. Dus ik schrijf dit met een lichtelijk leeg gevoel in mijn hoofd en ik zie bijna sterrekes. Tong uitsteken Mijn hoofd neer leggen op de bureau en het licht uit doen zouden deugd doen. Helaas zou mijn baas dat minder appreciëren.

Als een goede vriend en ik uitgaan in het weekend dan worden we nogal plakkerig. Mekaar vastpakken, een kusje op de mond geven, dansen... Mensen vragen me wel eens of we geen goed koppel zouden vormen. Ik weet het zelf niet goed. Hoe weet je dat? En wat zijn de consequenties voor je vriendschap? We hebben zo een fijne vriendschap, we amuseren ons heel goed en ik kan mezelf bij hem zijn. We willen allebei een relatie, maar wel de juiste. Wie is de juiste? En wat is dan het verschil tussen vriendjes blijven of liefjes worden?

Het verschil is wellicht dat ik nog met HEM in mijn hoofd zit, dat ik HEM niks meer van me laat horen omdat hij tijd wil om na te denken, uit angst om hem te verstikken. Uit angst me te fel aan hem vast te klampen. Maar hoeveel tijd heeft hij dan nodig om uit te maken of hij verder wil gaan dan waar we beland waren? Ik mis hem, steeds meer en meer. En de dagen dat ik hem niet hoor, duren steeds langer en zijn pijnlijk.

Wat is dat toch met vriendjes blijven of verliefd zijn? Ik geloof dat ik sterrekes zie.

Het zal wel aan de cava liggen denk ik dan maar. Onbeslist

15:16 Gepost door amber in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) | Tags: verliefd, vriendjes, cava, sterrekes |  Facebook |