04-11-08

Nog nie blogdood

Ik heb niet zoveel te vertellen tegenwoordig, maar ik kom nog maar eens in mijn blogje schrijven anders denken jullie dat ik blogdood ben. Dood is ondertussen wel de interesse die hij dacht even voor mij te hebben, dood is ook inmiddels de moeite die ik van mijn kant voor hem wil doen. De vraag hoe het komt probeer ik me niet meer te stellen, al blijf ik het niet snappen. Ach sommige mensen vallen ook niet te snappen denk ik dan maar.

Ik blijf het alleen zijn haten, zeker nu de 'gezelligste' periode van het jaar er weer aan komt. De kerstdagen, het ganse opgeblazen gedoe errond en dan nog niet te vergeten nieuwjaar. Ach mijn stemming zal nog wel een beetje omslaan, al drukken me die dagen weer met de neus op de feiten dat het dit jaar weer niet anders zal zijn en ik die dagen als vrijgezel zal doorbrengen. Heb er moeite mee dat ik geen gezin heb, en dat terwijl ik zo graag voor iemand wil zorgen (en men mag ook altijd ook eens mij verzorgen natuurlijk).

Ik richt me op de toekomst, ik kijk rond wat de woningen kosten (waarna ik me vaak erger over de veel te hoge prijzen) en ik droom van een eigen huis. Goed sparen en verder maar in de reclameblaadjes dromen bij alle dingen die ik zou kopen om een huis gezellig te maken en in te richten. Soms is het toch wel leuk om me in die dromen helemaal alleen te kunnen laten gaan.

13:55 Gepost door amber in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) | Tags: dromen, kosten, gezelligheid, gedaan |  Facebook |